DEN lilla byrån med många lådor

Goda råd & bra plan.

Vad behöver du?

Stöd & rådgivning

Tillsammans tänker man smartare tankar. Det är väl investerad tid att dryfta sin utmaning för någon och få input, stöd och råd. När vi kommer på bra grejer kan jag också göra. Vad behöver du prata om?

Strategi & planering

Vi tar företagets strategi och omvandlar den till en kommunikationsstrategi. Sen behöver vi en riktigt bra plan för att genomföra. Det är så vi får saker att hända.

Interim lösning

Eftersom jag snabbt kan sätta mig in i nya situationer och uppgifter är det en smidig lösning för dig att ta in mig som en tillfällig kommunikatör, gig eller uppdrag. Om inte jag kan lösa ditt behov, så kan jag känna till någon annan.

Engagemang

Åh, som vi behöver vårt engagemang! Vi mår bättre, företaget mår bättre och samhället mår bättre! Hur kan vi jobba med engagemanget på ditt företag?

Utveckling

Känner du att du står och stampar? Tillsammans utforskar vi din väg framåt. Vad behöver du just nu för att ditt företag ska utvecklas och växa?

Innehåll

Har du bra grejer att säga så förtjänar de att sägas på ett bra sätt. Min leverans är kort och enkel. To the point. Vad vill du berätta?