kul med kontakt

Erfarenhet och kompetens i ett stycke

Jag arbetar med det som jag tycker är riktigt kul – kommunikation i olika former genom olika kanaler. Under åren har jag skaffat mig en bred erfarenhet inom både intern kommunikation och marknadsföring från globala organisationer, kommun och liten stiftelse. Några av mina tidigare arbetsgivare är Sanitec (numera Geberit), Alfa Laval, E.ON, ASSA ABLOY, näringslivskontoret på Malmö stad och Tillväxt Malmö. Mer info finns på min LinkedIn-profil.

Jag är nyfiken på dig också! Vi hörs, va?


Ulrica Fager, KUL kommunikation AB

Fil mag. Medie och kommunikationsvetenskap

Läs min LinkedIn-profil
Mejla mig: Ulrica
Ring mig: 0709 – 21 96 90
Jag finns oftast i Lund och Malmö.

Så här började det…

När jag jobbade med tillväxtbolag på Tillväxt Malmö blev det tydligt för mig att det fanns mängder av fantastiska företagare som hade briljanta idéer och produkter. När de fick möjlighet berätta om sin idé från hjärtat, och kanske samtidigt vifta med armarna, fick de upp pulsen på alla. Utmaningen var bara att de pratade om sin produkt utifrån sina egna ord, nästan som ett eget språk. Ofta med fokus på vad produkten kunde göra, inte vilken nytta den hade för deras potentiella kunder.

Kommunikationslösningar med perspektiv

Här kan jag göra nytta, tänkte jag. Det behövs en tolk. Någon som kan se både företagaren och kunden samtidigt. Och den förmågan har jag – att se olika perspektiv. Lägg till egenskaper som intuition, generositet, närvaro och empati.

Med mig har jag också mina erfarenheter från flera olika branscher och organisationer vilket gör att jag snabbt sätta mig in i nya branscher, målgrupper och företags specifika behov.  Mina kompetenser inom både medarbetarkommunikation och marknadsföring ger mig möjlighet att föreslå och skapa mängder av olika lösningar på kommunikationsutmaningar.

KUL kommunikation erbjuder kreativa kommunikationslösningar, bland annat målgruppsanpassat innehåll för att skapa förståelse kring en förändring, uppmärksamhet kring en produkt eller ett varumärke. Kunderna är start-ups, tillväxtbolag och globala koncerner.

Och sidans översta foto? Det är från Madeiras högsta topp. Väl värt timmar i uppförsbacke.