Väl valda ord

Världen måste få veta! 

Har du mycket att säga, men får inte fram orden? Jag kan skapa ditt innehåll.

När det händer roliga, intressanta och spännande saker i ditt företag måste världen få veta! Jag tar fram relevant innehåll som är skapat efter ditt företags behov. Artiklar, filmmanus, ditt företags historia, produktnyheter, pressmeddelande, utbildningsmaterial, nyhetsbrev – allt som du vill ha sagt. Anpassat till din hemsida, facebook & instagram eller kanske på ditt intranät. Alltid anpassat till din målgrupp.

Jag skriver kort och långt. Helst kort. Med en slagkraftig rubrik. När jag skriver har jag alltid fokus på det enkla. Enkla uttryck, enkelt att läsa, enkelt att förstå. Förenkla utan att ta bort komplexiteten. Ofta tar det lite extra tid att skriva kort och enkelt. Som Mark Twain sa:

“If you want me to give you a two-hour presentation, I am ready today. If you want only a five-minute speech, it will take me two weeks to prepare.”

― Mark Twain

Hör av dig, så pratar vi om allt spännande som händer!

Vill du skriva själv, och behöver stöttning och smarta verktyg? Kul – det löser vi så klart!

Förutom alla inlägg som jag skrivit på denna hemsida, så kan du också läsa ett urval av artiklar som jag har skrivit.

Personlig berättelse