Jag vill hjälpa ditt företag att växa

Det finns så många företag som har grymt bra grejer och tjänster, men som inte tillräckligt många känner till. Är du en av dem? Funderar du på hur du ska nå ut, fram och kanske till och med in?

När man är småföretagare kan det kännas övermäktigt att, förutom att jobba med sin produkt och erbjudande, också arbeta med marknadsföringen och kommunikationen. Du kanske vill göra det själv, men vet inte hur du ska börja? Jag ger dig verktygen.

Tillväxt genom kommunikation

Av mig får du personlig, tydlig och enkel coachning. Vi pratar om digital marknadsföring och kommunikation. Strategier som leder till planer. Där kan jag lämna, eller så skapar jag ditt innehåll. Skriver nyhetsbrev, bygger upp en bra hemsida, publicerar artiklar, tar foto, skriver pressmeddelande, följer med på event och dokumenterar, söker ständigt nya vägar att nå ut till kunder.

Allt för att ditt företag ska växa.

KONTAKTA MIG

KUL kommunikation