Musikhjälpen 2017: bidra genom min bössa

2017 års tema i Musikhjälpen känns. Hjärtat brister, magen knyter sig. Varje minut säljs 4 barn i sexhandel. 4 barn på 1 minut. Det går inte att greppa. Inte till salu. Barn är inte till salu.

Uppdatering – och ett stort tack!
Insamlingen är avslutad. Totalt drog Musikhjälpen in över 74 miljoner och KUL kommunikations digitala bössa bidrog med 2050 kr! Tack till alla som skänkte en slant! Det betyder mycket! <3

Det kan ju låter helt självklart i vår relativt trygga del av världen. Jag kommer förhoppningsvis aldrig uppleva den desperation som mammor i fattiga länder känner. Som en mamma hade sagt till en företrädare för ECPAT:
– Jag har 10 barn som tynar bort. Hade du offrat ett barn för att rädda de andra nio?

Nej, den frågan vill jag verkligen inte att någon mamma ska behöva ställa sig. Någonsin.

Hjälp Musikhjälpen att hjälpa genom KUL kommunikations bössa

Min vän Maria Boklund är på Filippinerna tillsammans med Linnea Henriksson. Min svägerska Jannike Fager är i Umeå för Radiohjälpen och går med bössa. Vad kan man göra som liten företagare i Lund? Jo, förutom att så klart öka medvetenheten kring detta vidriga ämne, så har jag också startat en digital insamlingsbössa.

Hjälp KUL kommunikation att hjälpa barn. Pengarna går till kampen mot barnsexhandel.

Bidra genom  KUL kommunikations digitala bössa

Tack! <3