”Jag googlar det” – den upplysta kunden

Internet har gett oss möjligheten att söka information om allt och alla. Vi söker svar på frågor och lösningar på problem. Alla svaren finns i fickan. Eller rättare sagt i handen. Enligt ny statistik tittar man på sin smartphone i genomsnitt … Ja, när lägger man egentligen ifrån sig sin mobil? De som lägger ifrån sig sin mobil är noga med att påpeka att det, eftersom det är vanligare att man har den väldigt nära till hands jämt.

När jag är på jakt efter en lösning på ett problem eller behov så sätter jag igång att googla. Vilka lösningar finns, var finns de och vad kostar det?  Jag letar igenom hemsidor i en väldig hastighet. Skummar, bedömer och drar snabba slutsatser kring företaget och om de går att lita på.

Hur funkar din hemsida? Hittar dina presumtiva kunder dit när de söker? När de hittar dit, hittar de vad de söker efter? Och när de hittar vad de söker efter, hör de av sig eller köper de?

Hör av dig till mig, så tittar vi på din hemsida tillsammans och jag ger konkreta tips på förbättringar.

KONTAKTA MIG

KUL våningscykel

Våningscykel. Undrar om de googlade det?

Jag finns på Bloglovin’