Kram till människorna i nätverket

”De bästa kollegorna är de före detta”, som jag brukar säga. Under de 12 år som jag har arbetat i den fenomenala tillväxtregionen Malmö/Lund har jag mött mängder av fantastiska människor. Nätverksträffar, luncher och heja-rop på LinkedIn håller flera relationerna levande, och andra flammar upp när man möts på Malmös största kram-kalas: Malmö näringslivsgala. Igår var det dags, mitt i vabruari. F.ö. är min tes att så länge man renar sig med tillräckligt många glas bubbel så går man säker.

Men åter till nätverkande. Det finns ju så många magiska människor som gör coola saker. De som lever sin dröm, de som kämpar med sitt företagande, de som inte kämpar, de som driver förändring inom sin mångåriga arbetsplats… Många ger energi till andra. Energi och driv som skapar ruljangs av allt det goda i universum.  Möten skapar magi.

Ett fint nätverk som jag är aktiv i är Marknadsföreningen i Malmö. På galan var vi flera från MiM, här är jag flankerad av vår ordförande Emma Sköldekrans och vår verksamhetsansvarig Emelie Andir.

Malmö näringslivsgala 2020

Vilka nätvkerk och sammanhang befinner du dig i?

Galans finaste citat från Plan B, nominerade i kategorin Kreativa näringar.

”Stockholm is about the people you know, Malmö is about the person you are.”