Inget slår ett gott samarbete!

Hur mycket bättre blir det när man gör saker tillsammans? Ja, jag tror verkligen på genuint samskapande! Och jag tar nu steget in i ett fantastiskt team på Edmund Communication, en Malmö-byrå som fokuserar på intern kommunikation, förändringsprocesser, digitala arbetsplatser och digitalt lärande.

Ett samarbete som innebär att vi kan tillsammans har ett grymt erbjudande till finfina kunder, att vi kan driva utvecklingen inom learning och internkommunikation och att vi har sjukt kul medan vi gör det.

KUL katter

Det speciella med Edmunds erbjudande är att de håller i hela vägen. Från inledande analys av behovet tills förändringen är implementerad (eller självklar) i hela organisationen. Allt för att skapa långsiktig affärsnytta och för att reducera resurssvinn. Intressant, va?

Metoden kallas för Adoption communication och går lite förenklat ut på att man medvetet arbetar för att medarbetare naturligt och självklart ska använda sig av tex ett nytt digitalt verktyg.

Under hösten testkörde vi ett riktigt kul projekt tillsammans på TetraPak. Till Edmund tar jag så klart med mig mina erfarenheter inom corporate och internal communications, och specifikt min kompetens inom copy.

Men KUL kommunikation går inte i graven. Jag kommer att fortsätta köra lite kul grejer på egen hand.

Hör av dig oavsett, så reder vi ut vad du behöver just nu!

Tillsammans skapar vi magi!