När man plötsligt hamnat där man önskat

Jag vill jobba med en större kund som behöver kontinuerlig hjälp med kommunikation på runt 50 %, vilket ger mig utrymme för att stötta mindre tillväxtbolag så att de kan växa. Och så vill jag ha kul!

Så har jag beskrivit mitt mål med mitt företag sedan starten i höstas. Just nu är jag mitt i mitt mål. Det stora bolaget har en outtömlig källa av behov av intern kommunikation, och de mindre bolagen har mindre behov av extern kommunikation men som har större påverkan på deras verksamhet.

Jag utforskar min förmåga att ha miljarder bollar i luften. Hjärnan älskar att byta arbetsuppgifter och fokus ofta. Jag försöker landa i att allt inte behöver levereras bums. För leverans är superviktigt för mig. Vilken typ av uppdrag levererar jag allra bäst på? När känns det lättast och när stöter jag på motstånd? När är det som mest KUL?  Igår hade jag så kul att jag jobbade med internkomms i 11 timmar. Superflow. Och detta är ju det andra målet. Att ha kul på jobbet.

Saker som inte går att mäta, men känns i hela kroppen. Som att man firat med bubbel varje dag. I nuet.

[Mitt stora uppdrag avslutas i sommar, vad behöver du hjälp med i höst?]

Fira!