Tillväxtföretag växer genom kommunikation

Det finns så många företag med grymma idéer, men som inte får fram sitt budskap till kunden. Det är en av anledningarna till att jag startade eget företag.

Många av dem mindre tillväxtföretag som jag har stött på under åren har, helt ärligt, så himla bra affärsidéer. De har behövt hjälp med att slipa till den, visst, men grundidén. Flera bolag har också behövt hjälp med att sälja, prioritera och drömma stort om framtiden. De allra flesta småbolag som är i tillväxtfas önskar sig en säljare. Jag skulle säga att man kan komma långt med marknadsföring.

Jag har också stött på många mindre bolag som säger sig inte ha ekonomin till att ta in hjälp för allt som behövs göras. Men om man inte marknadsför sig, hur ska de presumtiva kunderna då hitta dig?

De små råden som gör stor skillnad

Jag har tagit fram ett skräddarsytt paket för tillväxtföretag. Grundpaketet är på 3 timmar och då ingår min analys, vårt möte som innehåller mängder av råd och konkreta, tidseffektiva tips samt skriftlig feedback. En liten investering som ger stor förändring.

Du får:

–        En professionell analys av befintligt material

–        Ett personligt möte

–        Övergripande input om hur just du kan tänka kring kommunikation och marknadsföring

–        Kanaler – var du ska synas och när

–        Innehåll – förslag på förbättringar och idéer kring nytt innehåll

–        En nytändning för ditt marknadsföringsarbete!

Är du nyfiken på vad jag kan göra för dig? Hör av dig med dina frågor bums!

Feedback från tillväxtbolag